Classcraft



Valoració del programa. 
Classcraft es un programa on podem ser curanders, mags i guerrers i d'aquesta menra podem adquirir uns poders que funcionen tan per al joc com per a les clases. Per exemplo, jo sóc guerrera i tinc diverses poders entre els que es troben curar a algú del meu equip i aixina, la meua experiència subia i per ende, el nivel. La veritat que em pareix un aprograma molt divertit, com per exemple, hi havien events diaris en els quals podien tocar tant coses males com bones, encara que ens ha tocat més males. Crec, que hi ha que posar més events que beneficien al grup sencer, perque per exeple, qual eixia algún event diari mal, afectava a tota la classe, no obstant això, quan eixien coses bones només afectava a una persona de cada equip. Crec recordar que una vegada va beneficiar a tot el grup. 

Altre punt a comentar seria la dificultat en conseguir experiencia, ja que si no es per els events, no es pot aconseguir quasi res, perque en el cas dels guerrers, no tenim poders que ens donen XP i que podam usar-los quan vullgam, es a dir, nosaltres només aconseguim poquet quan algun membre del nostre equip ha sigut afectat. En canvi, els altres tenen poders que si els utilitzen per a donar HP o AP als altres, poden obtindre XP. A més, com el GP va annexionat a la subida de nivel, si no ocorre aquest, no obtenim GP i per tant, no podem comprar complements pero al nostre avatar. 

Ha sigut una experiència molt divertida ja que al fer els events tots ens emocionàvem i si per exemple, a algú li tocaba preguntes del trivial, tots eren a la espera de la seua resposta pensant-la nosaltres també. Respecte a les preguntes, jo diria que quan les feiem al principi estàven millor i no eren tan dificils, perque podiem elegir la categoria que més ens agradara.







No hay comentarios:

Publicar un comentario